Wie zijn wij?

Martin de Jong Packaging bv is ruim 25 jaar actief als verkoopkantoor van flexibele verpakkingen op de Beneluxmarkt. We werken voor verschillende vooraanstaande Duitse, Italiaanse en Franse fabrieken. We combineren daarbij technische ‘know-how’ met een prettige service, waarbij ons enthousiaste en professionele team paraat staat om hulp te bieden bij al uw vragen en opmerkingen. Alle producten worden rechtstreeks door de fabrieken aan de klant geleverd en gefactureerd.

We zijn gekend voor een goede verhouding prijs/kwaliteit/service, waarbij we trachten professionaliteit, inventiviteit en creativiteit te koppelen aan de behoeftes van onze klanten.

Onze producten worden gebruikt in vele sectoren, zoals voor het verpakken van yoghurt, desserts, salades, snoep, vlees, worst, kaas, groentes, gebak, koekjes, farmaceutica, etc etc. Inmiddels mogen we vele bekende bedrijven in al deze sectoren tot onze vaste klanten rekenen. Ook hebben we klanten in de thermoformeringsindustrie en leveren we producten in de technische sector.

Ons productenpakket is een van de breedste in de markt en door “out of the box“ te denken ontwikkelen we samen met onze leveranciers en klanten voortdurend nieuwe verpakkingen.  In dat opzicht zijn wij “net zo flexibel als onze producten”. In de praktijk betekent dit dat we bijv. soms klanten hebben, die via ons bij 3 , 4 of zelfs 5 verschillende fabrieken laten produceren – kortom, we proberen optimaal gebruik te maken van de speciale machineparken bij de verschillende fabrieken en van hun mogelijkheden.

Doelstellingen

Martin de Jong Packaging wil meer zijn dan een reguliere leverancier, we streven naar een goede relatie met klant en producent en bij ons wordt Service met een grote S geschreven.  Ook proberen wij bij de fabrieken op zodanige wijze te laten produceren, dat Kwaliteit en Prijs ook passen. In andere woorden; ons streven is een optimaal product voor de klant, gekoppeld aan een goede verhouding tussen prijs, kwaliteit en service.

Zekerheden

  • Actief sinds 1980
  • Samenwerking met > 22 fabrieken
  • Groot product aanbod
  • Uitstekende prijs/kwaliteit
  • Maatwerk oplossingen
  • Grote & kleine volumes